Μη ενέσιμες θεραπείες – κούρες ενυδάτωσης, λάμψης και αντιγήρανσης

Μη ενέσιμες θεραπείες – κούρες ενυδάτωσης, λάμψης και αντιγήρανσης

Μη ενέσιμες θεραπείες – κούρες ενυδάτωσης, λάμψης και αντιγήρανσης

Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της επιθυμεί η εμφάνισή της να είναι άψογη. Το πρώτο πράγμα που επιβάλλεται να φροντίσει είναι η περιοχή του προσώπου. Το πρόσωπο είναι το πρώτο πράγμα που προσέχει κάποιος όταν μας συναντά γι αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να φαίνεται θαμπό και κουρασμένο. Σήμερα έχουμε στη διάθεσή μας ποικιλία από μη ενέσιμες θεραπείες – κούρες ενυδάτωσης, λάμψης και αντιγήρανσης οι οποίες χάρη στα δραστικά συστατικά που περιέχουν μπορούν να ενυδατώσουν βαθειά το πρόσωπο, να αντιμετωπίσουν την τραχύτητα και τη θαμπάδα, να συσφίξουν την επιδερμίδα και να ανανεώσουν σημαντικά την εμφάνιση κάθε γυναίκας κάνοντας την ξανά λαμπερή και φρέσκια.

Μη ενέσιμες θεραπείες – κούρες ενυδάτωσης, λάμψης και αντιγήρανσης : βαθύς καθαρισμός προσώπου

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει κάθε γυναίκα για να διατηρήσει την επιδερμίδα του προσώπου της υγιή είναι ένας βαθύς θεραπευτικός καθαρισμός. Πρόκειται για θεραπεία πρωταρχικής σημασίας γιατί ουσιαστικά αποτελεί τη βάση κάθε θεραπευτικής διαδικασίας. Εάν δεν πραγματοποιηθεί βαθύς καθαρισμός το δέρμα δεν μπορεί να εκτελέσει σωστά τις βασικές λειτουργίες του, όπως είναι λόγου χάρη η αναπνοή και η θρέψη. Με τον βαθύ καθαρισμό απομακρύνονται το πλεονάζον σμήγμα, τα νεκρά κύτταρα και οι ρύποι που προκαλούν απόφραξη στους πόρους της επιδερμίδας ενώ παράλληλα ελαχιστοποιείται το μέγεθος των διεσταλμένων πόρων. Τα βήματα του σωστού καθαρισμού είναι τα εξής :

  • Αφαίρεση του μακιγιάζ και των ρύπων με ειδική λοσιόν
  • Απαλό peeling
  • Εφαρμογή ατμού
  • Απομάκρυνση σμήγματος
  • Εφαρμογή ρεύματος υψηλών συχνοτήτων για να ελαχιστοποιηθεί το ενδεχόμενο εξάπλωσης φλεγμονών
  • Θεραπεία με ενισχυμένη μάσκα για ενυδάτωση και ανακούφιση της επιδερμίδας

Μη ενέσιμες θεραπείες – κούρες ενυδάτωσης, λάμψης και αντιγήρανσης : θεραπεία με βάση το υαλουρονικό υαλουρονικό οξύ

Η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ είναι από τις βασικές μη ενέσιμες θεραπείες- κούρες ενυδάτωσης, λάμψης και αντιγήρανσης για την αναδόμηση της επιδερμίδας του προσώπου. Το υαλουρονικό οξύ είναι γνωστό για τις αναπλαστικές του ιδιότητες. Κατέχει σημαντικό ρόλο στη δόμηση της επιδερμίδας και στη διατήρηση του όγκου του προσώπου. Αυξάνει την υγρασία και την ελαστικότητα των ιστών ενώ επιπλέον προστατεύει από την πρόωση γήρανση.

Μη ενέσιμες θεραπείες – κούρες ενυδάτωσης λάμψης και αντιγήρανσης : θεραπεία με βάση το κολλαγόνο

Τα πολλαπλά οφέλη του κολλαγόνου είναι λίγο πολύ γνωστά σε όλους. Ορισμένα από αυτά είναι τα εξής :

  • Αναζωογονεί την επιδερμίδα,
  • Ενισχύει τη σφριγηλότητα του δέρματος,
  • Επιβραδύνει την εμφάνιοση των ρυτίδων
  • Βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου

Η συγκεκριμένη θεραπεία έχει θεαματικά αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή. Το δέρμα ανανεώνεται αποπνέοντας λάμψη και ζωντάνια.

Μη ενέσιμες θεραπείες – κούρες ενυδάτωσης, λάμψης και αντιγήρανσης : δραστική θεραπεία προσώπου

Η συγκεκριμένη θεραπεία είναι από τις πιο ενισχυμένες μη ενέσιμες θεραπείες – κούρες ενυδάτωσης, λάμψης και αντιγήρανσης, μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος και αποτελεί ιδανική επιλογή για ταλαιπωρημένα και αφυδατωμένα δέρματα. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο θιεραπείας το οποίο περιλαμβάνει :

  • Ενυδατικούς παράγοντες
  • ένζυμα σύσφιξης
  • υαλουρονικό οξύ
  • πεπτίδια για την αντιμετώπιση της ανελαστικότητας
  • Βιταμίνη C

Μετά το τέλος της θεραπείας το πρόσωπο ενυδατώνεται βαθειά και συσφίγγεται. Τα σημάδια από τη φωτογήρανση και το οξειδωτικό στρες μειώνονται αισθητά ενώ παράλληλα ενισχύονται οι μηχανισμοί άμυνας απέναντι στην ακτινοβολία UVA- UVB.

Μη ενέσιμες θεραπείες – κούρες ενυδάτωσης, λάμψης και αντιγήρανσης : εντατική θεραπεία αναζωογόνησης προσώπου

Η συγκεκριμένη θεραπεία στηρίζεται στις ευεργετικές ιδιότητες του συνδυασμού βιταμινών και ενυδατικών παραγόντων. Προσφέρει άμεση λείανση των ρυτίδων και βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου. Επιπλέον αποκαθιστά τον τόνο και την υφή του δέρματος ενώ ταυτόχρονα θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα.

Μετά το τέλος της θεραπείας το πρόσωπο παύει να δείχνει κουρασμένο και θαμπό, αποτοξινώνεται πλήρως και ανακτά τη χαμένη του φρεσκάδα.