Ενέσιμες θεραπείες για τοπικό πάχος

Μεσοθεραπεία σώματος για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους

Η μεσοθεραπεία σώματος για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους είναι ο μοναδικός τρόπος για να απαλλαγείτε οριστικά από την επίμονη συσσώρευση λίπους η οποία διαταράσσει τις αρμονικές αναλογίες του περιγράμματος του σώματος.

Μεσοθεραπεία σώματος για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους : σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται

Η μεσοθεραπεία σώματος εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές που χαρακτηρίζονται από συσσωρευμένο λίπος, το οποίο παρά την ισορροπημένη διατροφή και την καθημερινή άσκηση επιμένει. Οι περιοχές που εφαρμόζεται συνήθως είναι :

  • η περιοχή της κοιλιάς
  • τα πλαϊνά της μέσης
  • οι μηροί
  • οι γλουτοί
  • οι βραχίονες

Μεσοθεραπεία σώματος για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους : ποια είναι η διαδικασία

Η διαδικασία είναι σχετικά απλή και η διάρκειά της δεν ξεπερνά τη μισή ώρα. Ο δερματολόγος ανάλογα με την έκταση του προβλήματος που έχει να αντιμετωπίσει, επιλέγει το κοκτέιλ λιποδιαλυτικών ουσιών και στη συνέχεια πραγματοποιεί πολλαπλές ενέσεις στην υπό θεραπεία περιοχή. Οι ουσίες που εγχέονται συνήθως είναι συνδυασμός φωσφατυδιλοχολίνης, ενζύμων, αμινοξέων, βιταμινών και άλλων αγγειοτονωτικών ουσιών, οι οποίες διασπούν τα ήδη υπάρχοντα λιποκύτταρα ενώ παράλληλα αποτρέπουν την αποθήκευση νέου λίπους στην περιοχή.

Μεσοθεραπεία σώματος για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους : πόσο επώδυνη είναι

Η μεσοθεραπεία σώματος για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους γίνεται εύκολα ανεκτή κυρίως επειδή οι ουσίες που εγχέονται δεν προκαλούν πόνο. Ωστόσο επειδή κάποιοι ενδέχεται να νοιώσουν μια μικρή δυσφορία από το τσίμπημα της βελόνας, πριν την έναρξη της διαδικασίας εφαρμόζεται ειδική αναισθητική κρέμα και η αίσθηση του τσιμπήματος δεν γίνεται αντιληπτή.

Μεσοθεραπεία για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους : ποιοι θεωρούνται ιδανικοί υποψήφιοι

Η συγκεκριμένη θεραπεία ενδείκνυται εξίσου και για τα δύο φύλα. Οποιοσδήποτε αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη συσσώρευση τοπικού λίπους και έχει συμπληρώσει τα 18 του χρόνια μπορεί να προχωρήσει σε μεσοθεραπεία σώματος για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους.

Μεσοθεραπεία σώματος για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους : σε ποιες περιπτώσεις δεν ενδείκνυται

Η θεραπεία δεν ενδείκνυται για τις εξής περιπτώσεις :

  • γυναίκες που βρίσκονται σε περίοδο κύησης ή γαλουχίας
  • άτομα που πάσχουν από καρδιαγγειακές παθήσεις
  • άτομα που λαμβάνουν αντιπηκτική αγωγή
  • άτομα που πάσχουν από κάποιο αυτοάνοσο νόσημα
  • άτομα που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη
  • άτομα που έχουν διαγνωσθεί με κακοήθεια

Μεσοθεραπεία σώματος για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους : πόσες συνεδρίες πρέπει να πραγματοποιηθούν

Η θεραπεία είναι εξατομικευμένη άρα ο αριθμός των συνεδριών που θα χρειαστεί να πραγματοποιηθούν δεν είναι κοινός για όλους. Εξαρτάται από το σωματότυπο, το βάρος, την ηλικία, την περιοχή που εντοπίζεται το πρόβλημα και την έκταση που καταλαμβάνει. Συνήθως πραγματοποιούνται από 5 έως 10 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 2 εβδομάδων.

Μεσοθεραπεία σώματος για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους : πόσο ασφαλής είναι

Η μεσοθεραπεία σώματος για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους χαρακτηρίζεται από μέγιστη ασφάλεια.. Δεν έχει απολύτως καμία παρενέργεια και μπορείτε άμεσα να επιστρέψετε στις συνήθεις δραστηριότητές σας. Ενδέχεται ωστόσο να παρουσιαστεί παροδική ερυθρότητα και να εμφανιστούν μικρές μελανιές στα σημεία εισχώρησης της βελόνας, οι οποίες υποχωρούν μετά από 2 με 3 ημέρες.

Μεσοθεραπεία σώματος για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους : τα αποτελέσματα είναι άμεσα;

Τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται μετά από την 3η συνεδρία αν και υπάρχουν περιπτώσεις που παρατηρείται βελτίωση ήδη από την πρώτη συνεδρία. Μετά το τέλος των συνεδριών που έχει ορίσει ο δερματολόγος τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Το περίγραμμα του σώματος σμιλεύεται και οι αναλογίες γίνονται ξανά αρμονικές.