ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η γιατρός Σκαφίδα Σόφια αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της ως δερματολόγος-αφροδισιολόγος στο νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός. Συνεργάζεται με εξειδικευμένες ιδιωτικές κλινικές ως ειδικός στις δερματολογικές παθήσεις.

Yποστηρίζοντας την αξία της δια βίου μάθησης στην ιατρική επιστήμη ενημερώνεται σε τακτική βάση για τα νέα δεδομένα στον τομέα των δερματολογικών παθήσεων και εξειδικεύεται στην εκμάθηση νέων μη επεμβατικών μεθόδων και υλικών στην αισθητική Δερματολογία. Παράλληλα συμμετέχει σε ειδικά σεμινάρια και ερευνητικά προγράμματα που πραγματοποιούνται στην Ευρώπη με τη συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων.

Στα δερματολογικά ιατρεία Αττικής και Μεσσηνίας η γιατρός Σκαφίδα Σοφία μαζί με τους καταρτισμένους συνεργάτες της  είναι στη διάθεσή σας να σας ενημερώσει και να εφαρμόσει όλες τις σύγχρονες θεραπείες που έχει να επιδείξει σήμερα η αισθητική Δερματολογία.

Με την πιο σύγχρονη τεχνολογία και τα τελευταίας γενιάς laser παρέχει θεραπείες σε όλο το φάσμα των αισθητικών θεμάτων που αφορούν σε πρόσωπο και σώμα